Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

O životu i delu Saše Miloševića,srpskog kompozitora,tekstopisca,producenta i aranžera

Saša Milošević, poznatiji kao Mare, rođen je 07. avgusta 1968. godine u Beogradu.Saša Mare Milošević je srpski kompozitor, tekstopisac, producent i aranžer. Član je žirija muzičke emisije “Nikad nije kasno”. Tokom svoje dosadašnje karijere je sarađivao s brojnim pevačima narodne i zabavne muzike, s mnogim zvezdama domaće folk, pop i rock muzike, poput Ace Lukasa, Vesne Zmijanac, Dženana Lončarevića, Dušana Svilara, Mire Škorić, Željka Vasića, Goce Tržan, Dejana i Saše Matića i mnogih drugih. Sarađivao je i s hrvatskim pevačicama, Ninom Badrić, Pamelom Ramljak i Kristinom Vukas.

Ističe kako je ponosan na svaki svoj profesionalni poduhvat, ali njegov najveći uspeh je pesma “Molitva”, koja je 2007. godine pobedila na Evroviziji., napisao tekst i aranžman—- Dok sam tekst i aranžman za „Molitvu”, znao sam da će pobediti, u mojoj glavi bila je viđena za pobedu. Prvi put je Srbija nastupala kao Srbija i pobedila. Otišli smo u Evropu da se pomirimo s njom, Evropa nas je kroz tu pesmu prihvatila. E sad, koliko smo se pomirili, to je drugo pitanje. Odmalena se trudim da budem najbolji, da dam sve od sebe, da ostavim najbolji utisak, volim da se takmičim. Pa i pesma „Biti prvi” mojih je ruku delo, s njom je Davor Jovanović pobedio u prošlogodišnjem „Prvom glasu Srbije”.

 

— Budućnost je moja uža specijalnost, mnogo razmišljam unapred, imam laganu crtu vidovitosti, volim da znam kuda sam krenuo, pre svega zbog dece, ali ne volim ni da se meni stvari dešavaju slučajno. Naučen sam poštenju i nikada se nisam kajao kada sam bio apsolutno pošten u nečemu, mada u ovoj zemlji to može biti i blagi minus. Kada bih nešto mogao da promenim, možda bih promenio svoje trpljenje. Shvatio sam da je bolje stvari presecati kada je vreme za to, manje bih sebe maltretirao, pre bih reagovao. Slušajte emisiju “Zvezde pop estrade ”  sredom od 16,10 h u programu RB ili ovde , na sajtu ……

 

 

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 1
Današnje posete: 384
Ukupan broj poseta: 965812

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr