Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Vukovarske gimnastičarke prve na turniru gradova Slavonije i Baranje

 

Gimnastički klub Vukovar bio je domaćin i organizator prvog takmičenja u ovoj kalendarskoj godini u ženskoj sportskoj gimnastici – tradicionalnog Turnira gradova Slavonije i Baranje. Vukovarski gimnastički klub bio je domaćin ovog takmičenja prvi put i želja im je bila , kako ističu, da ovo takmičenje svima ostane u lepoj uspomeni. Svaki klub na ovo takmičenje može doći samo sa jednom ekipom, a takmičenje se odvija samo u ekipnoj konkurenciji, u apsolutnoj kategoriji po pravilniku hrvatskog gimnastičkog saveza za juniorke C.

Ekipe su bile sastavljene od najspremnijih i najboljih članica bez obzira na program i kategoriju u kojoj se takmiče. Pod vodstvom trenera i budnim okom licenciranih sutkinja takmičenje je proteklo u najboljem redu. Ove godine takmičarska sezona počela je ranije i to je bio razlog što određeni broj klubova nije poslao svoje ekipe. Evo i plasmana turnira: prvo mesto osvojio je Gimnastički klub Vukovar, drugo mesto pripalo je Gimnastičkom društvu Sokol iz Požege, na treće mesto plasiralo se Gimnastičko društvo iz Belog Manastira, a na četvrtom mestu je Gimnastičko društvo Hrvatski Sokol iz Valpova.

Ekipu Gimnastičkog kluba Vukovar činile su: Zovko Monika, Kiralj Ivana, Kalentić Ella, Kiralj Vanja, Gužvić Kristina, Ivanković Tena i Vojtkiv Ela.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 4
Današnje posete: 149
Ukupan broj poseta: 938612

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr