Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Održan stručni simpozijum dr Vladimir Emedi

U kongresnoj dvorani Hotela Lav u Vukovaru u petak je, u organizaciji Lions kluba Vukovar, održan”4. naučno stručni simpozijum doktor Vladimir Emedi”. Simpozijum je organizovan povodom 26. Svetskog dana bolesnika, a okupio je preko 230 zdravstvenh i nezdravstvenih radnika kao i volontera koji se svojim plemenitim radom brinu o potrebama bolesnih i koji su u središte svog delovanja stavili bolesnika i njegove potrebe.

-Obeležavanjem ovog dana želimo da se zahvalimo svim zdravstvenim i nezdravstvenim radnicima koji se brinu o bolesnicima. Predavanja iz raznih medicinskih područja održali su eminentni predavači iz Opšte županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana, sa KBC-a Osijek i Medicinskog fakulteta u Osijeku. Ovo je jednistven skup kojim želimo okupiti sve te
radnike kako bi razmenili svoja iskustva i nadogradili svoje znanje – rekao je sekretar Lions kluba Vukovar Željko Đekić.

Simpozijum je održan u saradnji sa Opštom županijskom bolnicom Vukovar i bolnicom hrvatskih veterana, a prisutnima se uvodno obratila direktorka Vesna Bosanac.

Skup je održan pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i ministra Milana Kujundžića.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 4
Današnje posete: 120
Ukupan broj poseta: 918181

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr