Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Održan stručni simpozijum dr Vladimir Emedi

U kongresnoj dvorani Hotela Lav u Vukovaru u petak je, u organizaciji Lions kluba Vukovar, održan”4. naučno stručni simpozijum doktor Vladimir Emedi”. Simpozijum je organizovan povodom 26. Svetskog dana bolesnika, a okupio je preko 230 zdravstvenh i nezdravstvenih radnika kao i volontera koji se svojim plemenitim radom brinu o potrebama bolesnih i koji su u središte svog delovanja stavili bolesnika i njegove potrebe.

-Obeležavanjem ovog dana želimo da se zahvalimo svim zdravstvenim i nezdravstvenim radnicima koji se brinu o bolesnicima. Predavanja iz raznih medicinskih područja održali su eminentni predavači iz Opšte županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana, sa KBC-a Osijek i Medicinskog fakulteta u Osijeku. Ovo je jednistven skup kojim želimo okupiti sve te
radnike kako bi razmenili svoja iskustva i nadogradili svoje znanje – rekao je sekretar Lions kluba Vukovar Željko Đekić.

Simpozijum je održan u saradnji sa Opštom županijskom bolnicom Vukovar i bolnicom hrvatskih veterana, a prisutnima se uvodno obratila direktorka Vesna Bosanac.

Skup je održan pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i ministra Milana Kujundžića.

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 2
Današnje posete: 544
Ukupan broj poseta: 864458