Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Među pobednicima konkursa “Inovativan budi – turizam ti posao nudi” i Srednja strukovna škola Vukovar

Učenici Srednje strukovne škole iz Vukovara, Ekonomske i turističke škole iz Daruvara te studenti Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije pobednici su konkursa „Inovativan budi – turizam ti posao nudi“ koji je Ministarstvo turizma organizovalo u okviru ovogodišnjih Dana poslova u turizmu. Među 38 prijavljenih timova upravo su oni ponudili najoriginalnija rešenja kojima je cilj kvalitetna promocija ugostiteljsko – turističkih zanimanja i povezivanje s poslodavcima.

Dodela nagrada održana je na završnici Dana poslova u turizmu u Splitu koji su okupili 75 poslodavaca u turizmu i više od pet hiljada posetilaca u potrazi za sezonskim zapošljavanjem.

Prijave na konkurs Ministarstva turizma „Inovativan budi – turizam ti posao nudi“, koji je namenjen učenicima srednjih turističko ugostiteljskih škola i studentima visokih učilišta s programima iz područja turizma i ugostiteljstva, trajale su od 15. do 29. januara 2018. godine.

Nagrađeni timovi osvojili su studijska putovanja ukupne vrednosti 50.000 kuna i to u prestižne centre izvrsnosti: Baskijski kulinarski centar u Španiji, Centar izvrsnosti za ugostiteljstvo i turizam u Austriji te posetu hotelskoj firmi u Hrvatskoj, izvestili su iz Ministarstva turizma.

 

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 6
Današnje posete: 261
Ukupan broj poseta: 917881

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr