Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Klub zastupnika SDSS-a: Zastupnica Dragana Jeckov posetila opštinu Sunja

Saborska zastupnica Samostalne demokratske srpske stranke Dragana Jeckov juče je posetila opštinu Sunja, na poziv udruženja “Treća dob”, gde je razgovarala s predsednicom Sanjom Kozarić. Ona je saborsku zastupnicu upoznala s problemima udruženja u svakodnevnom radu i brizi za starije i nemoćne osobe.

S obzirom da u svom sastavu opština Sunja ima 40 naselja, osnovni problem u radu gerontotodomaćica je nedostatak prevoznog sredstva, kojim bi obilazili korisnike programa pomoći u kući, a najveći broj korisnika su upravo pripadnici srpske zajednice. Udruženju „Treća dob“ odobren je i projekat kroz program „Zaželi“ gde će zaposliti određen broj žena s područja opštine Sunja, među kojima su i pripadnice srpske zajednice. ž

Zastupnica Jeckov je obišla i nekoliko najudaljenijih korisnika u selu Ivanjski Bok, razgovarala s njima i darovala ih prigodnim poklonima. Sastala se i s predstavnicima opštine Sunja, na čelu s načelnikom Grgom Dragičevićem. Oni su zastupnicu Jeckov upoznali s infrastrukturnim problemima na području te opštine, s posebnim naglaskom na vodosnabdevanje i saobraćajnu izolovanost, izvestili su iz Kluba zastupnika SDSS-a u Hrvatskom saboru.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 5
Današnje posete: 232
Ukupan broj poseta: 917852

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr