Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Klub zastupnika SDSS-a: Zastupnica Dragana Jeckov posetila opštinu Sunja

Saborska zastupnica Samostalne demokratske srpske stranke Dragana Jeckov juče je posetila opštinu Sunja, na poziv udruženja “Treća dob”, gde je razgovarala s predsednicom Sanjom Kozarić. Ona je saborsku zastupnicu upoznala s problemima udruženja u svakodnevnom radu i brizi za starije i nemoćne osobe.

S obzirom da u svom sastavu opština Sunja ima 40 naselja, osnovni problem u radu gerontotodomaćica je nedostatak prevoznog sredstva, kojim bi obilazili korisnike programa pomoći u kući, a najveći broj korisnika su upravo pripadnici srpske zajednice. Udruženju „Treća dob“ odobren je i projekat kroz program „Zaželi“ gde će zaposliti određen broj žena s područja opštine Sunja, među kojima su i pripadnice srpske zajednice. ž

Zastupnica Jeckov je obišla i nekoliko najudaljenijih korisnika u selu Ivanjski Bok, razgovarala s njima i darovala ih prigodnim poklonima. Sastala se i s predstavnicima opštine Sunja, na čelu s načelnikom Grgom Dragičevićem. Oni su zastupnicu Jeckov upoznali s infrastrukturnim problemima na području te opštine, s posebnim naglaskom na vodosnabdevanje i saobraćajnu izolovanost, izvestili su iz Kluba zastupnika SDSS-a u Hrvatskom saboru.

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 4
Današnje posete: 1294
Ukupan broj poseta: 865950