Predstojećeg vikenda selekcije Košarkaškog kluba “Borovo” nastavljaju svoje aktivnosti.

Kadetkinje Škole košarke igraju u nedelju u Komletincima utakmicu za treće mesto na završnom turniru županijske lige, a protivnice će im biti kadetkinje Vinkovaca. Susret se igra u 14 časova. Takođe u nedelju, ali u Osijeku s početkom u 12 časova, selekcija borovskih početnika igra svoju prvenstvenu utakmicu protiv ekipe “Vros – 3”.

Sutra su u Sportskoj dvorani u Borovu naselju na programu dve prvenstvene utakmice. U prvoj se u 14 časova mlađi kadeti Borova sastaju s ekipom Belišća, a u drugoj u 17 časova igra prvi tim Borova s liderom na tabeli prve hrvatske lige, ekipom Gorice iz Velike Gorice.

Kako se navodi u pozivu iz Košarkaškog kluba “Borovo”, domaći igrači žele da pruže dobru igru i dostojno se suprostave najboljoj ekipi u prvenstvu. S obzirom da se borovski košarkaški klub nalazi u velikim problemima, koji su vezani za tešku materijalnu situaciju, Uprava kluba je prinuđena da zamoli sve ljubitelje košarke da pomognu. Pomoć bi se sastojala u tome da se svi koji žele mogu učlaniti u Košarkaški klub Borovo kao članovi-prijatelji kluba sa iznosom godišnje članarine od 100 kuna. Upis u članstvo kluba i uplata vršiće se na samoj utakmici sa ekipom Gorice, kao i na sledećim domaćim utakmicama. Svi koji budu učlanjeni u klub dobiće za uspomenu prigodan poklon sa logom Košarkaškog kluba Borovo. Osim toga gledaoci će imati i priliku da učestvuju u nagradnoj igri. Gledalac koji bude izv učen dobiće za nagradu pametni sat. Iz Kluba pozivaju sve ljubitelje košarke i navijače Borova da se u što većem broju odazovu na ovu utakmicu i pomognu košarkaškom klubu Borovo da prevaziđe ovu teškoću.