U humanitarnu akciju “Zajedno za Vasu” uključila se i frizerka Tanja Đorđević koja danas u maloj sali Kulturnog centra u Borovu u vremenu od 11 do 18 časova obavlja usluge šišanja. Sav prihod ide u humanitarne svrhe, za lečenje 18-godišnjeg Vasilija Sentivanca iz Borova.

– U želji da pomognem priključila sam se humanitarnoj akciji “Zajedno za Vasu”. Pozivam sve koji su u mogućnosti i žele da pomognu, da dođu, ošišaju se i na taj način svi zajedno pomognemo. Sav prihod od akcije ide za pomoć Vasiliju Sentivancu – rekla je frizerka Tanja Đorđević.

– U ovoj akciji pridružila mi se i gospođa Olgica Bubnić, frizerka i vlasnica frizerskog salona “Olja” iz Borova naselja – dodala je Tanja.

Akciji se odazvao velik broj građana, u želji da, kako kažu, pomognu u ovoj humanoj gesti.

Među ostalima, akciju je podržao i načelnik Zoran Baćanović.

– Priključio sam se danas ovoj akciji naše frizerke Tanje Đorđević i drago mi je da se odazvao veliki broj građana. Nadam se da će i ovaj humani gest pomoći u finansijskom smislu, da se pokrije trošak lečenja našeg Vasilija. Zahvaljujem se svima koji će se danas odazvati, kao i Tanji koja je upriličila ovu humanitarnu akciju – rekao je načelnik Opštine Borovo Zoran Baćanović.