Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

UZOSIO “Golubica” Vukovar: Poseta predstavnika Fondacije “Hrvatska za decu”

Zahvaljujući akciji Fondacije „Hrvatska za decu“, koja je prošle godine održala promociju slikovnice „Učini mali korak velikim“, hiljadu dece dobilo je priliku nacrtati svoje želje. Papirići sa željama stavljeni su u slikovnice koje su kupovale pravne i fizičke osobe. Potom bi oni u slikovnicama nalazili papire sa željama i prema nacrtanoj želji deci kupili darove. Među mnogobrojnim crtežima koji krase slikovnice nalaze se i crteži korisnika Udruženja za osobe s intelektualnim oštećenjem “Golubica” Vukovar.

Predstavnici Fondacije „Hrvatska za decu“ posetili su juče Udruženje, u prostoru poludnevnog boravka, kako bi njihovim korisnicima uručili poklone. Bilo je tu svega: satova, okvira za slike, cveća, kozmetike, parfema.. Oduševljenje na licima njihovih korisnika govorilo je koliko su srećni jer su njihove želje ispunjene.

Udruženje za osobe s intelektualnim oštećenjem “Golubica” iz Vukovara ovim putem se zahvaljuje Fondaciji „Hrvatska za decu“ što je obradovala njihove korisnike i tom gestom im poručila da se svaki trud isplati.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 104
Ukupan broj poseta: 1070731

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr