Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Poziv za podnošenje predloga za dodelu priznanja županijskog VSNM-a

Veće srpske nacionalne manjine Vukovarsko-sremske županije objavilo je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu priznanja za 2018.godinu. Predlog za dodelu priznanja mogu podneti: grupa od najmanje troje građana, pravne osobe i članovi Veća. Veće dodeljuje Plaketu i Povelju.

Plaketa se dodeljuje za izuzetna dostignuća, doprinos i zalaganje u oblasti nauke, kulture, umetnosti, obrazovanja i sporta te društvenog i ekonomskog napretka od značaja za srpsku zajednicu na području Vukovarsko-sremske županije. Plaketa se može dodeliti istaknutim pojedincima ili pravnim licima iz zemlje ili inostranstva. Povelja se dodeljuje istaknutim pojedincima za životno delo, za njihov ukupan profesionalni, društveni rad i angažovanje u oblastima nauke, kulture, umetnosti, obrazovanja i sporta te društvenog i ekonomskog napretka od značaja za srpsku zajednicu u Vukovarsko-sremskoj županiji.

Predlozi za dodelu Priznanja se podnose najkasnije do 12. februara u pisanoj formi i moraju biti detaljno obrazloženi i dokumentovani.. Predlozi se mogu lično doneti u Veće, ili poslati poštom na adresu: Veće srpske nacionalne manjine Vukovarsko-sremske županije, Ulica Eugena Kvaternika 1, Vukovar, s naznakom „Za dodelu priznanja“. Priznanja se dodeljuju na slavi Veća, na dan Svetog Simeona Mirotočivog, 26. februara, a dobitnici će biti pisano obavešteni.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 2
Današnje posete: 65
Ukupan broj poseta: 1172989

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr