25/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

SDP: Nismo se mogli kvalitetno pripremiti s obzirom na dane sećanja

2 min read

U donošenju budžeta Grada Vukovara za iduću godinu nisu učestvovali većnici SDP-a s obzirom da su nakon aktuelnog sata, a pre izglasavanja dnevnog reda napustili sednicu.

“Za sednicu sa 24 tačke dnevnog reda među kojima je i donošenje budžeta Grada za 2018. godinu , kao većnici nismo se mogli kvalitetno pripremiti s obzirom na dane sećanja čije je obeležavanje završeno pre tri dana. Vladajući ovaj naš potez nazivaju politikanstvom, a ja im kažem da nije reč o politikanstvu nego o odgovornosti prema svim građanima ovog grada, a
posebno prema onima koji su nas izabrali na ove odgovorne funkcije”, rekao je predsednik kluba većnika SDP-a Goran Bošnjak .


“Vremena je bilo dovoljno, ovo je obično politikanstvo opozicijskog SDP-a kojim pokušavaju prikupiti simpatije kod svojih potencijalnih glasača. U vukovarskom SDP-u spremaju se unutarstranački izbori i jedino što mogu konstatovati je da su u panici. Održavanje sednice 23. novembra im smeta jer, kako tvrde, previše je blizu danima u kojima su se Vukovarci i cela
Hrvatska prisećali stradalih, a ja vam kažem, kako su pozivi i materijali poslani u zakonskom roku i sve je odrađeno prema poslovniku” , rekao je predsednik Gradskog veća Grada Vukovara Tomislav Šota.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.