Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

SDP: Nismo se mogli kvalitetno pripremiti s obzirom na dane sećanja

U donošenju budžeta Grada Vukovara za iduću godinu nisu učestvovali većnici SDP-a s obzirom da su nakon aktuelnog sata, a pre izglasavanja dnevnog reda napustili sednicu.

“Za sednicu sa 24 tačke dnevnog reda među kojima je i donošenje budžeta Grada za 2018. godinu , kao većnici nismo se mogli kvalitetno pripremiti s obzirom na dane sećanja čije je obeležavanje završeno pre tri dana. Vladajući ovaj naš potez nazivaju politikanstvom, a ja im kažem da nije reč o politikanstvu nego o odgovornosti prema svim građanima ovog grada, a
posebno prema onima koji su nas izabrali na ove odgovorne funkcije”, rekao je predsednik kluba većnika SDP-a Goran Bošnjak .


“Vremena je bilo dovoljno, ovo je obično politikanstvo opozicijskog SDP-a kojim pokušavaju prikupiti simpatije kod svojih potencijalnih glasača. U vukovarskom SDP-u spremaju se unutarstranački izbori i jedino što mogu konstatovati je da su u panici. Održavanje sednice 23. novembra im smeta jer, kako tvrde, previše je blizu danima u kojima su se Vukovarci i cela
Hrvatska prisećali stradalih, a ja vam kažem, kako su pozivi i materijali poslani u zakonskom roku i sve je odrađeno prema poslovniku” , rekao je predsednik Gradskog veća Grada Vukovara Tomislav Šota.

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 133
Ukupan broj poseta: 1139928

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr