Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Osnivanje grupe podrške za žene u nepovoljnom društvenom položaju

Iz Udruženja žena Vukovar pozivaju na radionicu “Osnivanje grupe podrške za žene u nepovoljnom društvenom položaju”. 
 
Vukovarsko Udruženje žena provodi trogodišnji program pod nazivom “Osnaživanjem do bolje intergracije” koji finansira Ministarstvo za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar i Centar za socijalnu skrb Vukovar. 
 
Kako se navodi u pozivu, ovim programom Udruženje žena Vukovar deluje u cilju osnaživanja, poboljšanja kvaliteta života i sticanja novih, korisnih znanja i veština socijalno osetljivih grupa – nezaposlenih žena, korisnica socijalne pomoći i Sigurne kuće te osoba treće životne dobi. 
 
Svrha ove radionice, odnosno grupe podrške je razmena iskustava kroz razgovor o poteškoćama s kojima se korisnice susreću i motivacija korisnica.
 
Radionica će biti održana u sredu, 15. novembra u 11 časova u prostorijama Udruženja žena Vukovar, na adresi: Brune Bušića 74, Borovo naselje. 
 
Ovim putem pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže, kako bi ih upoznali s programom i radom Udruženja žena Vukovar i pružili im mnoge korisne savete.

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 6
Današnje posete: 278
Ukupan broj poseta: 868213