Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Košarkaši humanitarci

Selekcije Košarkaškog kluba “Borovo” ovog vikenda igraju četiri prvenstvene i jednu prijateljsku utakmicu.

Kadeti Borova gostuju sutra u Vinkovcima, gde će u prvenstvenom susretu u 10 časova odmeriti snage sa kadetima Vinkovaca.

Kadetkinje škole Košarke Košarkaškog “Borovo” igraju sutra u 12 časova u sportskoj dvorani Borovo prvenstvenu utakmicu sa Ženskim košarkaškim klubom “Brod na Savi”, a nakon njih u 14 časova kadeti – B igraju prijateljski susret sa vršnjacima Iloka.

Sutra u 20 časova u Sportskoj dvorani Borovo prvi tim Borova se u četvrtom kolu Prve hrvatske lige sastaje sa zagrebačkom ekipom “Rudeš”. Borovčani će pokušati doći do prvih bodova u prvenstvu, pa se pozivaju ljubitelji košarke i navijači Borova da pomognu svojim navijanjem, da se taj pokušaj i realizuje.

Ovog vikenda kreće i humanitarna akcija prikupljanja pomoći za vukovarsku Socijalnu samoposlugu.

– Svoj prilog možete dati na svakom domaćem susretu KK “Borovo” sve do Božića, kada ćemo ukupan iznos prikupljenih sredstava građana donirati Socijalnoj samoposluzi Vukovar – poručuju iz KK Borovo”.

Dodaćemo i da mlađi kadeti KK “Borovo”  u nedelju u 10 časova igraju u Belišću svoju prvenstvenu utakmicu protiv domaćeg Belišća.

 

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 3
Današnje posete: 1027
Ukupan broj poseta: 886444