Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Skup o investiranju u istočnu Slavoniju u Beogradu

Privredna komora Srbije u saradnji sa Zajedničkim većem opština iz Vukovara i uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Hrvatske, organizuje skup “Investiranje u istočnu Hrvatsku – okvir, mogućnosti i potencijali”. Skup će biti održan danas u Privrednoj komori Srbije s početkom u 14 časova.

U plenarnom delu skupa prisutnima će se obratiti predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, predsednik Zajedničkog veća opština Srđan Jeremić, ministarka za evropske integracije u Vladi Republike Srbije Jadranka Joksimović i ministarka za regionalni razvoj i fondove Evropske unije u Vladi Republike Hrvatske Gabrijela Žalac.

U radnom delu skupa biće održana sednica na temu “Prezentacija potencijala za ulaganja u lokalne samouprave iz istočne Hrvatske” na kojoj će načelnici opština i gradova predstaviti investicione mogućnosti za ulaganja u lokalnim samoupravama iz istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srema. U drugom delu skupa biće predstavljena iskustva u poslovanju kompanija iz Hrvatske u Srbiji, kao i iskustva u poslovanju Industrije mesa “Matijević” u Hrvatskoj.

U završnom delu programa biće predstavljene perspektive za saradnju u okviru korištenja sredstava iz EU programa između Srbije i Hrvatske i upriličena diskusija privrednika i nadležnih institucija.

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 2
Današnje posete: 983
Ukupan broj poseta: 886400