Nazovite nas: +385 (0)60 338 338

Možemo i mi

 

Udruženje za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar učestvovalo je 10. septembra s članovima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem“, osnovanim programom „Možemo i mi“, na 1. Maratonu lađa za osobe s invaliditetom. Maraton su organizovali udruženje „Vinkovački lađari“ i Udruženje osoba s invaliditetom “Bubamara”  u sklopu popratnih priredbi 52. “Vinkovačkih jeseni”.

Na maratonu su učestvovali predstavnici “Bubamare”, Osnovne škole “Josipa Matoša” Vukovar, Osnovne škole “Antuna Gustava Matoša” Vinkovci, Doma “Sveta Ana” Vinkovci, Centra “Mala Terezija” Vinkovci, Centra “Ivan Štark” Osijek i UZOSIO „Golubica“ Vukovar.

Takmičenje revijalnog karaktera održano je na Bosutu. Uključivalo je vožnju plovilom prilagođenu osobama s invaliditetom, utrku čikljama i lađama osoba s invaliditetom uz pratnju „Vinkovačkih lađara“ i pripadnika HGSS-a, a učesnici su prisustvovali i defileu Dečjih Vinkovačkih jeseni.

Članovi „Kluba rekreativaca s intelektualnim ošetećenjem“ zajedno sa voditeljima postigli su zapažene rezultate, s obzirom da su prvi put učestvovali na ovakvom takmičenju.

“Lepo su se zabavili i vratili kući s medaljama oko vrata”, navode iz UZOSIO “Golubica” Vukovar. 

RAPSODIJA d.o.o. - RADIO BOROVO
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
tel/fax: +385 60 338 338.
tel: +385 32 439 004,
marketing@radio-borovo.hr

top-logo-radio-borovo-respo

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 5
Današnje posete: 410
Ukupan broj poseta: 838375