Tobogan

Nakon organizovanog izleta u petodnevnom trajanju u apatinsku banju Junaković ,Udruženje penzionera Borovo organizovalo je i, već tradicionalni, izlet i posetu banji Bizovac. Ovaj izlet je trajao tri dana – 19.,20.i 21.jula za 55 borovskih penzionera koji su izrazili želju da uživaju u blagodetima AQUAPARKA Bizovac- izjavila je za Radio Borovo predsednica borovskog Udruženja penzionera gđa Milica Popadić.
Opština Borovo je finansirala troškove svakodnevnog prevoza penzionera u banju i nazad, a sami penzioneri sve ostale troškove- ulaz u banju i zajednički ručak poslednjeg dana druženja. I ovog puta borovski penzioneri su bili veoma zadovoljni kompletnom organizacijom izleta, lepim druženjem, a i time što im je pružena mogućnost da uživaju u korisnom odmoru kojeg su, nesumnjivo, zaslužili.
Naime , AQUAPARK Bizovačke toplice su vekovima poznate po lekovitosti geotermalnih voda,a danas su izrasle u moderan kompleks koji nudi i sve ostale sadržaje namenjene rekreaciji i opuštanju duše i tela. Uz mlade i vesele animatore igara za decu i odrasle u bazenima i borovski penzioneri su imali priliku da plivaju, vežbaju, plešu u vodi i na talasima te da se zabavljaju, svako u skladu sa svojim željama i afinitetima- izjavila je predsednica borovskog udruženja penzionera izražavajući svoje zadovoljstvo još jednim lepim iskustvom.