Protekli vikend nije bio uspešan za tri selekcije Košarkaškog kluba “Borovo”. Mlađe kadetkinje poražene su od osječke Murse rezultatom 68:35. Najefikasnija kod Borovčanki bila je Melani Bosić sa 18 postignutih poena. Brocić je postigla šest koševa, Stojanović pet, Todorović četiri, a Stevanović dva koša.
 
Nekompletna selekcija “Početnici” , u okviru prvenstva Slavonije poražena je u Belišću od istoimene ekipe sa 54:28, a koševe za Borovo postigli su: Nikolić 8, Matoš 7, Pavić Lazar 5, Pavić Milan 4 te Bjelanović i Šeper po dva koša.
 
Najmlađa selekcija borovskog košarkaškog kluba, devojčice rođene 2006./2007.godine učestvovale su na jakom košarkaškom turniru u Virovitici, gde su očekivano poražene u dve utakmice od zagrebačke “CROATIE – 2006” sa 112:16 i Ženskog košarkaškog kluba “Virovitica” rezultatom 51:14.
 
Prvo mesto na ovom turniru zasluženo su osvojile devojčice “Podravca” iz Virja, druge su bile Zagrepčanke, treća Virovitica, a Borovo četvrto.
 
Sve igračice su nagrađene medaljama, klubovi peharima, a posebne nagrade dobile su najbolja igračica, najbolji strelac i najbolja petorka turnira. U najbolju petorku zasluženo je izabrana i borovska igračica Ena Nikolić.