Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Uspešan let borovskog Feniksa

 

Udruženje za uzgoj i zaštitu životinja “Feniks” iz Borova, održalo je u subotu, 25. februara 10. redovnu skupštinu, na dan kada je pre deset godina i osnovano.Predsednik udruženja Novica Gajić istakao je tom prilikom da će čitava ova godina biti u znaku desetogodišnjeg jubileja, a svečana skupština biće održana najverovatnije u maju ove godine.Zahvaljujući projektima i finansijskoj podršci, prvenstveno Ministarstva poljoprivrede i Opštine Borovo, Udruženje je posle deset godina postiglo i finansijsku stabilnost u radu. Danas okuplja 133 člana iz cele Slavonije, uključujući i desetero mladih, što je kapital za budućnost.Na skupštini su, uz ostalo, usvojeni izveštaji o radu za 2016. godinu.

Predsednica Nadzornog odbora Dijana Antunović – Lazić istakla je da je “Feniks” postigao visok kvalitet rada i da uspešno promoviše lokalnu zajednicu, posebno radom na projektima u koje su uključene i obrazovne ustanove.Zamenik načelnika opštine Borovo Duško Drobić čestitao je članovima Feniksa deseti rođendan, poželevši puno uspeha u daljem radu te ističući i ovom prilikom podršku Opštine Borovo. Uručio je priznanje Feniksovog Upravnog odbora Kristijanu Lebaru, voditelju akvarističke i terarističke sekcije za profesionalan rad na organizaciji 8.izložbe akvaristike i teraristike “anFex Borovo”. Pehar za najbolji prošlogodišnji rezultat u letu srpskih visokoletača od 5 sati i 26 minuta i prelazni pehar uručio je Ištvanu Bakaiju iz Osijeka, a pehar i diplomu za drugi ostvareni letački rezultat sezone od 4 sata i 14 minuta Zoranu Gojkovu iz Borova, članovima sekcije “Letač” borovskog udruženja.

 

Najuspešniji izlagač tog udruženja tokom protekle izložbene sezone bio je Miroslav Kolar iz Borova-naselja sa niškim i srpskim visokoletačima, koji je osim dve titule šampiona na borovskoj izložbi osvojio i tri titule šampiona na izložbama u Čepinu i Branjinom Vrhu.

 

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 2
Današnje posete: 264
Ukupan broj poseta: 998379

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr