19/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Nezaboravne,naslovne pesme iz domaćih serija

2 min read

Mnoge domaće serije i filmovi iz predratnih godina u bivšoj državi ostale su upamćene po muzici i pesmama koje su izvodili poznati pevači u onim vremena kada su serije i filmovi nastajali .Danas ćemo se podsetiti serija i pesama koje su mnogima ostale u sećanju pa ih i danas rado slušamo.

Mnoge od ovih serija voleli smo da gledamo i pratimo toliko da bi se uvek radovali novoj epizodi i novim događajima njihovih junaka ,a pesme volimo da čujemo i danas.  Numere koje su snimane da bi bile muzička podrška postale su jednako popularne kao i same serije. Danas  vas podsećamo na neke od njih .Iza serije ” Ljubav na seoski način ” ostala je pesma “ŠTA ĆE MI ŽIVOT” koju je pevala SILVANA ARMENULIĆ, naslovnu pesmu “A SAD ADIO” koju peva OLIVER DRAGOJEVIĆ sećamo se iz humorističke  serije “Vruć vetar”,iz serije “ZABORAVLJENI” koju su pevali  KIKI LESENDRIĆ I PILOTI  nastala je istoimena pesma “Zaboravljeni”;slušaćemo i pesmu”SVE ŠTO ŽELIM U OVOM TRENUTKU” grupe FAR iz serije “Sivi dom”, zatim “JA HOĆU ŽIVOT” – DADE TOPIĆA iz serije “Bolji život”i  pesmu”A TI SE NEĆEŠ VRATITI” koju pevaju  MOMČILO BAJAGIĆ i SAŠA LOŠIĆ iz  veoma gledane  serije “Vratiće se rode”.  

 Tonska i tehnička realizacija emisije” LAĐA SEĆANJA ” Srđan Knežević i Srđan Bošnjak, a emisiju priprema Srđana Nikolić. Slušamo je  utorkom od 14.10 h u programu Radio Borova . 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.