19/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Zanimljive teme i zanimljiva nagradna igra

3 min read

 

NAGRADNU IGRU – TO VEĆ SVI ZNAJU – SPONZORIŠU VAŠI I NAŠI PRIJATELJI IZ ZLATARA “RIM “i “PAUK” , vlasnika gdina RAJKA LUKIĆA.                     Zlatara Rim je u Vukovaru , u Tržnom centru , a Pauk je u Borovu naselju – to je ujedno i prodavnica modnog nakita,ženskih i muških satova ,bižuterije , torbi .. Ova mesta poznata su po posebno lepom gotovo prepoznatljivom zlatnom i srebrnom nakitu za muškarce i žene u kojem su spojeni veština i znanje,praćenje modnih trendova,ljubav prema poslu , poštovanje i ljubaznost prema svakom kupcu . Da je ova priča istinita uverili ste se i vi poštovani slušaoci jer je mnoge od vas g. Lukić obradovao brojnim nagradama, do sada je u našim emisijama podelio 59 nagrada, a ovo će biti 60 -ta —Srebrni prsten čeka najuspešnijeg slušaoca u nagradnoj igri danas….

Kada smo sve lepo najavili ,možemo i krenuti sa spoznajama koja će obogatiti naša saznanja u emisiji “Svetu mode i zabave” Radio Borova ! 
 Evo, najpre nešto neočekivano iz modnog sveta koji se bavi trendi bojama . Mediji to najavljuju pod nazivom -neočekivano: kompanija Pantone iznenadila sve izborom NAJSVETLIJE neutralne boje za 2017! Kažu stilisti -ovo je možda do sada najneočekivanija boja koju je Pantone izabrao za top boju neke godine/ boja  sveže trave- zelena / !Došao je i taj trenutak kada je Pantone, lider u lansiranju boja otkrio koja nijansa će obojiti svet mode, enterijera, pa i svet automobila naredne godine!        2. tema: Francuskinje decenijama strogo kriju tajnu vitkosti. Pretpostavljam da će vam se dopasti način ishrane lepih Francuskinja i otkrivanje tajne    3. temaJedna od najpopularnijih glumica u Srbiji, Sloboda Mićalović, objavljuje ubedljivo najlepše fotografije na društvenim mrežama, što pokazuju i pozitivni komentari javnosti! Evo zašto je Sloboda postala prva dama srpskog Instagrama i          na kraju najbogatija Srpkinja stvara u svetu dizajna: svetske zvezde oduševljene su Ivaninim nakitom. 
 Emisiju pripremila i uredila Srđana Nikolić , tonski i tehnički realizovao Boroslav Vuković. Danas nagrađena …. MIRA DUPALO   iz Borova

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.