Nazovite nas: +385 (0)32 438 238

Javni poziv za dodelu priznanja

54835441

Načelnik Zoran Baćanović objavio je javni poziv za prikupljanje predloga za dodelu nagrada i priznanja Opštine Borovo, koja će dobitnicima biti uručena na Dan opštine Borovo, 22.maja.

Na osnovu Javnog poziva pravo podnošenja pismenih predloga u pismenoj formi imaju fizičke osobe – građani, privredni subjekti – trgovačka društva, zadruge i obrti i drugi subjekti – ustanove i udruženja.

Pismeni predlog podnosi se za dodelu priznanja, plaketa i povelja. Priznanja se dodeljuju fizičkim osobama za izuzetan doprinos u oblasti obrazovanja i sporta, plakete fizičkim osobama za izuzetan dopinos u razvoju kulture, sporta i ekonomskog napretka, a povelje fizičkim i pravnim osobama za izuzetan doprinos u razvoju privrednih i društvenih delatnosti.

U 2016.godini dodeljuju se maksimalno tri plakete, dve povelje i pet priznanja.

Pismeni predlozi za dodelu nagrada i priznanja moraju biti obrazloženi i dokumentovani u opsegu primerenom nagradi, novinskim isečcima, fotografijama, brošurama i slično te sadržavati biografiju kandidata i obrazloženje zasluga zbog kojih se predlaže.

Pismeni predlozi dostavljaju se lično ili poštom u zatvorenoj koverti s naznakom “Javni poziv za dodelu nagrada i priznanja” na adresu: Opština Borovo, Borovo, Glavna broj 3.

Pismeni predlozi podnose se najkasnije u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva, odnosno najkasnije do 13. maja do 14 časova.

Nepotpuni i nepravovremeno dostavljeni predlozi neće se razmatrati. Prispele predloge razmatraće Komisija za izbor i imenovanja te o zauzetom stavu doneti zaključak. Na osnovu zaključka Komisije konačnu odluku doneće Opštinsko veće opštine Borovo.

Dodela nagrada i priznanja biće upriličena na svečanoj sednici Opštinskog veća koja će biti održana 22. maja ove godine, povodom obeležavanja Dana opštine Borovo.

 

Pregled stranice

Trenutno na stranici: 2
Današnje posete: 120
Ukupan broj poseta: 1141113

RAPSODIJA d.o.o.
Glavna 5A, 32227 BOROVO,
Tel: 032 438 238, Fax 032 438 239
marketing@radio-borovo.hr